maandag 4 juni 2007

Nosework met Navaho






Vanavond weer met Navaho naar "nosework" geweest. Voor Navaho is dat speuren naar z'n eigen speeltjes wat later uitgebreid wordt. Vanavond zijn we in het Delftse Hout geweest om te speuren. Op de laatste foto heeft hij een van zijn speurobjecten(bal) gevonden en komt deze bij me brengen.

6 opmerkingen:

wolvinya zei

Navaho als sniffer dog!
Hij heeft al goede vorderingen gemaakt zeg!

LOV~E~

WolfDen zei

M'n eigen "Rex"...
Navaho vind het geweldig en daarom is het ook zo leuk om te doen. Het is simpel maar je ziet hem gewoon genieten als hij z'n speurobject weer heeft gevonden. Ennuh ik zeg simpel maar het is voor een hond best intensief om zo z'n neus te gebruiken.

Anoniem zei

yo yvon, super he een speurder, LOL heb geen tijd over anders zou ik het ook proberen met ka, weet je waar ik nog wel een tijd voor zou willen maken, voor rescue dog, dat lijkt me super, maar hier in de buurt is er niks
gea

WolfDen zei

Jij en geen tijd over???? LOL
Rescue dog is hier in NL nog niet zo erg bekend. Misschien als we een paar jaar verder zijn.

Josanne zei

Ziet er goed uit en dat Navaho er plezier in heeft is duidelijk. Het is jammer dat er bij ons in de buurt niets met nosework te vinden is. Maastricht is me echt te ver weg. Ik denk dat Chief het ook machtig interessant zou vinden. Al zou ik dan wel moeten beginnen met een konijnenspoor ofzo...LOL...

WolfDen zei

Je mag om te beginnen je speeltje best insmeren met een lekkere lucht om het makkelijker te maken voor de hond. Lekker een poosje tussen de pensstaafjes en moet je kijken hoe aantrekkelijk het wordt.