zondag 14 december 2008

Dogscooter bossen ChaamVanmorgen hebben we weer heerlijk gestept in de bossen van Chaam. Comanche heeft niet heel de ronde meegelopen omdat er nu toch met z'n 12 jarige leeftijd rekening gehouden moet worden. Die heeft daarna heerlijk met Gea in de bossen gewandeld.

8 opmerkingen:

~WOLVINYA~ zei

Zie ik nou toch Gea op de step?
Tja, met die jassen weet je het nooit!! LMAO

LOV~E~

aussie zei

gaaf hoor, zou ik ook wel willen doen met dutchy,ik heb er wel naar gekeken hier, maar nog niks gevonden.ik denk tewarm ofzo, nu ga ik om 7 uur "sochtends fietsen, want erna is het veelste warm,,,

WolfDen zei

Het is ook echt een wintersport, ook voor hier. Naast de fiets is alleen rennen maar voor de step moeten ze ook trekken dus koud weer is echt vereist.
De spullen voor de step kun je zo bij Marjolein: callofthewild.nl bestellen en voor de rest heb je alleen een step nodig voor volwassenen. Let op dat het goede remmen heeft en een hoog voetstuk.

gea zei

ja unisex jassen LOL dus je weet niet wie je ziet, ohhhhhhh elke ben toch op mijn plaat gegaan in die 10 minuten, zelfs yvon was zo geschrokken dat ze me niet eens terug geduwd heeft voor een foto

~WOLVINYA~ zei

En dat zegt genoeg!!! ;-}

WolfDen zei

Nou ik wou het niet vertellen maar nu je toch je 5 minuten steppen en 5 seconden op de grond lag aan het opbiechten bent kan ik wel zeggen dat ik me echt rot schrok..ik zei echt net ervoor je kan wel een klein stukje proberen maar pas op dat je niet gaat en je stap nog niet op de step en je gaat...maar moet zeggen ongelooflijk soepel en voor ik erg erg in had stepte je al weer verder.

aussie zei

bedankt voor de tip yvon,
ik ga kijken voor de spullen!
en een step, kan het wel ook op de straat? of is dat slecht voor de voetzolen?
in het bos wat je hier heb, zijn alleen dunne padje's moeilijk denk ik om met een step door tegaan.

WolfDen zei

Dunne paadjes gaan prima, doen wij ook..je hond gaat toch voorop en jij erachter met de step.
Een klein stukje af en toe tussendoor op straat kan wel maar grote stukken heb je kans dat ze de voetzolen kapot lopen. Dus of niet doen of schoentjes aan.