zondag 15 maart 2009

Op de Strabrechtse Heide steppen











Heel vroeg in de auto en dan om 7.30 op de mooie Strabrechtse Heide aankomen om met Gea & Tineke te gaan steppen. Alle 4 de meiden deden het weer super vandaag en hadden er echt zin in. Hele stukken hebben ze gerend en wij met de step er achter aan....involle vaart over de Heide.
Omdat iemand zo "aardig" was om tijdens de pauze m'n koppelstuk te stelen hebben we van Kaya's halsband een koppelstuk gemaakt....te zien op de laatste foto's.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

was echt weer super, die meiden van ons rennen voortaan als de beste, geweldig
alleen erg jammer dat tinus die memory kaart kapot gemaakt heeft omdat ze niet wil dat de wereld haar crash ziet LOL en echt het was haar beurt, zo kinderachtig lol lol

wolvinya zei

Iemand je koppelstuk gestolen?

Goed dat jullie zo vroeg zijn gegaan, wie had nou gedacht dat het zulk prachtig warm weer zou worden?

LOV~E~

WolfDen zei

Dat heeft die Tineke met opzet gedaan hoor. Gaat ze een keer onderuit dan zorgt ze er wel voor dat niemand dat kan zien!
Hup leeg die memory card, maar ja dan zal ze in de herhaling moeten toch?

Tijdens de pauze waren de honden losgekoppeld en lagen de lijnen gewoon bij de step. Later bleek dus dat een van de wandelaars die voorbij zijn gekomen daar m'n koppelstuk hebben "geleend"
Ongelooflijk!

wolvinya zei

Je zou dan eerder denken dat 1 of andere hond het heeft opgepakt (zie Vin aan de haal met een riem)...

Tinus zei

Het was echt super op de hei. Die twee uur vlogen voorbij, en ja dat ik 1 keer van mijn step af vloog, en dat Yvon daar dan geen foto's van maakt daar kan ik niks aan doen. En Gea jij hebt gewoon een rare memorykaart, met die van Yvon was toch ook niks mis toen die uit mijn computer kwam. En ja ik ben toch de volgende keer nog een keer aan de beurt want jullie zijn allebei al meerdere keren gegaan dus ben maar niet bang jullie krijgen je kans nog wel.

WolfDen zei

Dat is je geraden Tinus....want het blijft verdacht..lol